Oops...
Slider with alias homepage 03 not found.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/baroqver/public_html/wp-content/themes/tm-robin/includes/vc-extend/vc-templates/robin_banner_with_button.php on line 95

Decoration

Great style direct from the makers. Enduring design and fine workmanship are inextricable. With Robin, you have countless options in your reach, so you can be sure you’re more than pleased with the purchase.

SHOP NOW!

New Arrivals

Our traditional dining tables, chairs, case pieces and other traditional dining furniture are geared
toward those who appreciate the simplicity and true craftsmanship.

Măsuță Theo

990lei

Designul unei camere poate fi îmbunătățit considerabil cu ajutorul măsuței Theodora. O poți amplasa într-un colț și accesoriza cu vaze cu flori sau poze de familie. Fiind confecționată din materiale rezistente, te vei bucura de ea pentru mult timp. Nuanța de maro stejar este perfectă pentru asocierea cu verdele naturii.

Dimensiuni:  470x470x760 milimetri

Material: Lemn de stejar

Oglinda Josephine

980lei

Oglinda Josephine este piesa de mobilier necesară pentru a completa decorul dormitorului tău. Aspectul elegant, plin de rafinament, este conferit de lemnul de tei din care a fost confecționat produsul, plusul de stil fiind oferit de nuanța albă în care a fost vopsit. Designul se remarcă prin linii simple, drepte, însă de efect.

Dimensiuni: 800 x 1090 x 90 milimetri

Material: Lemn de tei

Transport : Produsul este împachetat într-un singur colet.

Dulap Rosa

3,859lei

Conferă-i personalitate dormitorului tău cu o piesă concept. Dulapul oferă spații de depozitare de diverse tipuri și trei sertare pentru accesorii. În interiorul dulapului găsim șine pentru umerașe și rafturi pentru haine. Mânerele sertarelor, dar și liniile șifonierului ne duc cu gândul la dormitoarele domnitorilor. Partea superioară a dulapului, din lemn în culoare naturală, a fost gândită pentru a integra dulapul într-un concept mai larg de amenajare.

Dimensiuni: 1620x2040x620 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Pantofar dublu Lawrence

1,586lei
Pantofar Lawrence întregește aspectul casei tale prin eleganța pe care o inspiră prin fiecare detaliu ce îi este caracteristic. Confecționată din lemn de tei și MDF, realizată într-o nuanță de alb imaculat, cu detalii negre, contrastante, piesa de mobilier domină întregul decor al camerei. În plus, oferă suficiente spații de depozitare, îmbinând cu succes utilul cu plăcutul.

Dimensiuni: 1100x365x1140 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Pantofar Lawrence

1,409lei

Pantofarul Lawrence poate fi jumătatea perfectă a cuierului din holul tău, pentru că se potrivește perfect cu orice stil, dar cu precădere cu cel clasic, elegant. Cu trei spații de depozitare și un blat generos, poți așeza diferite lucruri care nu îți prisosesc. Piesa de mobilier este rezistentă datorită MDF-ului și lemnului de tei.

Dimensiuni: 800x435x1970 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Dulap de hol Lawrence

1,837lei

Hainele tale merită un dulap elegant în care să fie așezate la loc de cinste. Durabilitatea este conferită de materialele de fabricație: lemn de tei și MDF. Piesa de mobilier impresionează prin simplitatea ce îi este caracteristică stilului clasic.

Dimensiuni: 800x435x1970 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Pantofarul dublu Charlene

1,586lei

Pantofarul Charlene contribuie la crearea unui aer boem în orice colt l-ai aseza. La acest detaliu contribuie albul – nuanță ce semnifică puritate, noutate și eleganță. Rezistent, datorită lemnului de tei și MDF-ului, și cu spații de depozitare, piesa de mobilier îți va încânta privirile și nevoile.

Dimensiuni: 1100x365x1140 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Cuier oglinda Charlene

713lei

Cuierul Charlene are un design deosebit, ce poate schimba impactul vizual încă de la intrarea în locuință. Deși are doar două agățătoare, piesa de mobilier este prevăzută cu o oglindă în care te poți admira înainte de a ieși din casă.

Dimensiuni: 1000x45x800 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Hot Deal Of The Weeks

Robin has the weekly promotion, keep up with us and you’ll get the best deal to get your loved stuff. Our design reflects the purity of contemporary forms for enduring appeal.

2017/12/31 16:00:20
SHOP NOW

Featured

Sale

Taburetul Arthur
Prețul inițial a fost: 500lei.Prețul curent este: 350lei.
Dulapul Jacques
Prețul inițial a fost: 2,150lei.Prețul curent este: 1,505lei.
Pantofar Benhard
Prețul inițial a fost: 1,420lei.Prețul curent este: 710lei.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/baroqver/public_html/wp-content/themes/tm-robin/includes/vc-extend/vc-templates/robin_simple_banner.php on line 53

From Our Blog